Soiul de Canabis Cheese, si-a castigat numele dupa aroma sa acrisoara, unica printre soiurile de Canabis si o putere constanta. Originea acestui soi dateaza de pe la sfarsitul anilor `80 (intalnita pentru prima data intre 1988-1989), se spune ca Cheese coboara dintr-un fenotip rar feminin de Skunk # 1 a carui aroma intepatoare a scoso in evidenta;
Linia sa parentala provine dintre o incrucisare intre NYC Diesel si originalul Kyle Kushman’s Strawberry Cough. Dupa cum sugereaza numele, are un miros fructat amestecat cu tonuri pamantesti, invelit intr-o nota de motorina. Mugurii sunt de culoare verde nuantat, punctate cu generozitate cu fire un portocaliu inchis cu un tricom cu aspect inghetat.
Nota informativa:
Expediem numai catre persoane majore (minim 18 ani).
Soiurile noastre de canepa cresc in sol si sunt cultivare in camera de cultivare si sere in conditii igienice lipsite de pesticide si erbicide. Metoda blanda de cultivare a solului are un efect pozitiv asupra profilului terpenelor si garanteaza o calitate constanta a celor 140 de canabinoizi.
Folosim doar soiuri de canepa care sunt listate in catalogul soiurilor din UE si nu depasesc un continut de THC de 0,2%.
Aceste inflorescente reprezinta materie prima pentru prelucrarea si fabricarea produselor cosmetice, creme, aditivi pentru baie, lumanari parfumate etc. sau pentru cercetare/laborator.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.