43840 Salou, Tarragona

Carrer Major 38

Intrebari Frecvente

Va rugam cititi sectiunea “Intrebari frecvente” inainte de a ne contacta .

Care sunt consturile de transport?

Pretul pentru transport sunt fixe, 29,99 lei indiferent de tara ori localitatea unde se doreste livrarea. Avem acoperire internationala (pe teritoriul UE) in proportie de 100%.

Ce metode de plata sunt acceptate?

Poti plati online cu cardul la finalizarea comenzii, prin transfer bancar direct (la finalizarea comenzii vei primi datele contului nostru bancar)  .

Cat dureaza livrarea ?

Livrarea coletelor dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare oriunde pe teritoriul UE

ATENTIE: Nu se iau in calcul weekend-urile si sarbatorile legale, acestea pot prelungi durata de livrare a produselor.

Pot returna un produs daca nu sunt multumit(a) ?

In cazul in care ai comandat un produs si doresti sa-l returnezi trebuie sa stii ca nu acceptam produse desigilate, iar costul transportului este suportat in totalitate de catre client. Pentru clarificarea unor eventuale probleme contacteaza-ne prin formularul din dreapta paginii.

Coletul este impachetat discret?

Coletele expediate de noi sunt impachetate discret, fara mentiuni referitoare la magazinul online de unde s-a facut comanda si fara mentiuni referitoare la continutul coletului. AWB-ul contine numai informatiile necesare expedierii cu mentiunea de a fi contactat telefonic clientul inaintea livrarii. Folosim ambalaje groase ce nu permit trecerea mirosului spre exterior.

Primesc factura pentru produsele cumparate?

Imediat dupa plasarea comenzii pe site-ul nostru veti primi factura in format electronic pe Email, in cazul in care doresti ca aceasta sa se regaseasca fizic in coletul expediat, te rugam contacteaza-ne pe mail la [email protected] .

Trimite-ne un email

Ai o problema? O recomandare? Un sfat? Sau pentru oricare alt motiv, nu ezita sa ne contactezi, iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.